Eva Thunell

Glädjespridande, energifull yogalärare

I en inramning av behaglig sommartemperatur, varma havsbad och vita stränder föll jag handlöst för yogan. Det var på en takterrass i södra Indien den första november 2015. Klockan var strax före sex på morgonen. En stilig, vältränad och lugn indisk yogalärare med kostymbyxor och prydlig skjorta stod där och väntade. Sedan den morgonen var jag fast. Kände ett lugn. En ny förnimmelse av välbefinnande och mening.

Jag mådde inte så bra under den här tiden i livet. Småbarnsår, heltidsjobb och för lite avkoppling hade tagit sig uttryck i fysiska symtom. Det hade börjat sticka i händer och fötter. Jag hade svårt att koncentrera mig under längre tider. Jag bar på en gnagande inre oro och var dränerad på energi.

Jag insåg med hjälp av yoga att jag behövde ta hand om mig själv, ta tag i min situation och hitta tillbaka. Kunna slappna av, känna glädje och orka mer. Att välja att ta hand om sig själv hjälper också andra i ens omgivning. Varje dag är en ny chans att häpna, utvecklas och dela med sig av det bästa man har.

Vad jag erbjuder:
  • Tonårsyoga
  • Företagsyoga
  • Hatha, Yin och Vinyasa yoga
  • Yoga i Stockholm 

Kontakta mig på yoga@eternal.se eller på 0721730014 för att boka eller har andra frågor.

Mina utbildningar inom yoga och personlig utveckling

2018 – 2019

Yogayama 200-hour Yoga Alliance Teacher Training

Bred hathayogalärarutbildning inkuderande:

Kroppspositioner – asanas och anatomi
Andningsträning – pranayama och meditation
Yogafilosofi, medvetenhet och övergripande Sanskrit
Ayurveda och näringslära
Yoga som livsstil med etik, pedagogik, sekvensering och praktisk erfarenhet

2019 – 2021

Love It Communications Soul Manifestation Coaching

Självkännedom, mindfulness och spirituellt utvecklande kurs som ger verktyg att hjälpa sig själv och andra vid till exempel utbrändhet.

2020 – 2021

Friskis och Svettis interna träningsledarutbildning

Anatomi, fysiologi, näringslära, genomgång av olika träningsformer inom Friskis och Svettis. Yoga som passar en bred målgrupp – nybörjare som träningsvana.

2021

Global yoga Yin 50 timmar

Yin är en lugn yogaform där man stannar 3 – 10 minuter i varje asana och arbetar med bindväven.

Yogayama 25 timmar Linjering och assistering

Praktisk utbildning för att kunna hjälpa yogautövare in i olika kroppspositioner på ett säkert och givande vis. Inkluderande sekvensering och anatomi.

Yogayama 20 timmar Pedagogik och kommunikation

Vi övade upp retorik kring yogasekvenser med konkret personlig feedback och kommunikation. Förutom yogalärare hade vi hjälp av en retoriker och en skådespelerska.